Предаде се мъжът, откраднал 1.5 млн. лв. от инкасо автомобил – Дневник


Открадналият в края на юни 1.5 млн. лв. от инкасо автомобил Георги Енев, се е предал на полицията, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от Би Ти Ви.  По думите на министъра Енев се е явил в прокуратурата в Пловдив, придружаван от адвоката си като носел раница. Според първоначалната информация в раницата не е имало […]

Открадналият в края на юни 1.5 млн. лв. от инкасо автомобил Георги Енев, се е предал на полицията, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов, цитиран от Би Ти Ви. 

По думите на министъра Енев се е явил в прокуратурата в Пловдив, придружаван от адвоката си като носел раница. Според първоначалната информация в раницата не е имало пари. 

Енев е бил охранител във фирмата „Г4С Секюрити Сървисиз България“ АД. На 22 юни заедно с негов колега е трябвало да транспортират сумата от 1 470 000 лева, собственост на „Райфайзен банк“, „Юробанк“ и „Прокредит банк“. В намерения инкасо автомобил бяха открити „забравени“ близо 17 хил. евро. 

Досега Енев беше в неизвестност, а Окръжната прокуратура в Пловдив беше издала европейска заповед за ареста му. Повдигнато му е обвинение за длъжностно присвояване в особено големи размери.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай