Пребиха екип на ТВ7 в Перник


Още по темата Близки на телефонни измамници нападнаха телевизионен екипПреди 1 ден Цар Киро нападна двама журналисти в Пловдив18.06.2014 Екип на ТВ7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена, съобщиха от телевизията. Журналисти от предаването „Жега“ били в града, за да разследват търговията с наркотици. Със скрита камера подставен човек заснел […]

Още по темата

  • Близки на телефонни измамници нападнаха телевизионен екип
    Преди 1 ден

  • Цар Киро нападна двама журналисти в Пловдив
    18.06.2014

Екип на ТВ7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена, съобщиха от телевизията.

Журналисти от предаването „Жега“ били в града, за да разследват търговията с наркотици.

Със скрита камера подставен човек заснел уговаряне на покупка на амфетамини.

Екипът действал по сигнал на „Зелени барети“ – неправителствена организация, която има за цел да прочисти Перник от наркодилъри.

По време на снимките в нощно заведение единият от операторите на телевизията обаче е атакуван безпричинно от четирима души, въоръжени с боксове.

Журналистът е с пукната кост на дясната ръка, съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака. Камерата му е счупена до неузнаваемост. Побоят вътре е записан от охранителните камери на заведението.

Останалите кадрите на предаването са заснети от втори екип на телевизията.

Полицията образува незабавно разследване. В момента се издирва управителят на заведението, известен с прякора Кинтата. Именно той е посочен от информаторите като основен наркодилър в Перник. 


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай