Последен шанс за двама участници в X Factor


Поредица от взривяващи изпълнения поднесе третият епизод на X Factor. Истинска изненада в жури и публика предизвика появата на Ева Мария, която се завърна с нова визия и още по-голям хъс за победа. „Това е моят последен шанс да успея в България!“, сподели кандидатката, която  достигна Къщите на съдиите, но не успя да извоюва свое […]

Поредица от взривяващи изпълнения поднесе третият епизод на X Factor. Истинска изненада в жури и публика предизвика появата на Ева Мария, която се завърна с нова визия и още по-голям хъс за победа.

„Това е моят последен шанс да успея в България!“, сподели кандидатката, която  достигна Къщите на съдиите, но не успя да извоюва свое място на голямата сцена през изминалия сезон. „Благодаря ти, че си тук!“, категорична беше Люси, която остана искрено впечатлена от таланта на Ева Мария.

Светозар Христов на свой ред пожела да даде още един шанс на себе си и бъдещата си музикална кариера. „Това е последният ти влак и вярвай ми – имаш всички качества да се качиш и да не слезеш  от него“, заяви Маги от името на единодушното жури, което подкрепи Светльо в желанието му да се завърне на музикалната сцена.    

Петя Белчева реши да заложи не само на ефектна визия, но и на най-сладките талисмани, появявали се на сцената на шоуто – малките котета “X” и “Factor”. Въпреки бляскавото излизане на сцената, очакванията на чаровната дама се разминаха с оценката на журито.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай