Пореден въоръжен грабеж е извършен в София


Въоръжен грабеж е бил извършен тази вечер в столичния квартал „Редута”, съобщи БНР. Маскиран и въоръжен мъж е влязъл в хранителен магазин, насочил е пистолет към продавачките и е взел оборота. След това нападателят е избягал. Няма пострадали. На мястото на инцидента има полиция. Обирите в страната в последно време зачестиха драстично. В понеделник (на […]

Въоръжен грабеж е бил извършен тази вечер в столичния квартал „Редута”, съобщи БНР.

Маскиран и въоръжен мъж е влязъл в хранителен магазин,

насочил е пистолет към продавачките и е взел оборота. След това нападателят е избягал.

Няма пострадали. На мястото на инцидента има полиция.

Обирите в страната в последно време зачестиха драстично. В понеделник (на 8 февруари) двама въоръжени младежи опитаха да оберат инкасо автомобил в град Средец, но охраната успя да отблъсне нападателите, като стреляха по тях и единия загина.

На 5 февруари пък семейство от Пловдив изживя истински ужас посред бял ден, след като маскирани бандити заплашиха млада жена с пистолет на вратата на собствения ѝ апартамент. Те избягали веднага щом разбрали, че тя не е сама.

Два дни по-рано (на 3 февруари) пък продавачка в магазин в плевенското село Брест сама се пребори с крадец, въоръжен с нож.

Това са инциденти само от началото на месец февруари, но и през януари месец имаше редица случаи на обири и грабежи, а най-запомнящ се е въоръженият грабеж на банков клон в столичния квартал Люлин.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай