Полюсни емоции на сцената на „Х Фактор“


Полюсни емоции превзеха сцената на „Х Фактор“ (X Factor) тази вечер. Концертът откри „най-щастливият човек на света“, както самият той определи себе си – младият татко Георги Бенчев. Забавното начало той постави с песента Too sexy на Right Said Fed. Ако за него обаче вечерта беше повод за празнуване, за Невена беше истинско изпитание. Русата […]

Полюсни емоции превзеха сцената на „Х Фактор“ (X Factor) тази вечер. Концертът откри „най-щастливият човек на света“, както самият той определи себе си – младият татко Георги Бенчев. Забавното начало той постави с песента Too sexy на Right Said Fed.

Ако за него обаче вечерта беше повод за празнуване,

за Невена беше истинско изпитание.

Русата амбиция сподели, че посвещава изпълнението си Always на Бон Джоуви на своята баба, която е починала преди броени дни.

Разколебана от сложната хореография, Пейкова се разплака преди изпълнението си на I’m a single lady на Бионсе. Въпреки това обаче журито беше единодушно, че представянето ѝ за пореден път е доказало, че тя е един от сериозните претенденти.

Истински фурор предизвика Славин,

който изпълни I want to break free в стила на големия Фреди Меркюри – облечен в пола и на високи токчета. Луд афро купон завихри Михаела, малко след като остави безмълвно журито с песен на Адел. Песента Waka Waka беше изпълнена в компанията на европейския шампион по салса Алфредо Торес.

„Лудите жаби“ на Пламен и Иво върнаха журито във възхода на съвременната БГ музика, като не по-малко успешно се оказа и сериозното им превъплъщение за песента на  Фил Колинс – Just another day in paradise.

Разбиващ завършек на концерта направи Славин, който вдигна цялото жури на крака с изпълнението си на I wanna know what love is на Форинър. „Няма на света кой да изпълни тази песен. Ти направи нещо невъзможно“, бяха думите на Любо.

Утре един ще си тръгне от сцената на „Х Фактор“,

а следващият понеделник, 2-ри февруари, ще бъде полуфиналът на шоуто, в който след директни елиминации ще станат ясни тримата финалисти, които ще продължат на големия финал. ​

Гледайте любопитни видеа в канала на шоуто във Vbox7.com.

Целите епизоди на „Х Фактор“ можете да видите и в NovaPlay.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай