Подпалиха още един автомобил на EVN в Пловдив – DARIK News


Опит за палеж на служебен автомобил на електроразпределителното дружество EVN е бил направен снощи в Пловдив. Сигналът в полицията е получен около 22.20 ч. Лекотоварната „Тойота” е била паркирана в квартал „Кючук Париж”. Огънят е потушен незабавно. Повредено е лаковото покритие на колата. При огледа е установено, че предната й част е била залята със […]

Опит за палеж на служебен автомобил на електроразпределителното дружество EVN е бил направен снощи в Пловдив. Сигналът в полицията е получен около 22.20 ч.

Лекотоварната „Тойота” е била паркирана в квартал „Кючук Париж”. Огънят е потушен незабавно. Повредено е лаковото покритие на колата. При огледа е установено, че предната й част е била залята със запалителна течност, след което е драсната клечката.

Това е третият автомобил на EVN в Пловдив, върху който се извършва посегателство.
На 9 февруари през нощта бяха подпалени две служебни коли, паркирани пред централата на компанията. Тогава от EVN окачествиха случващото се като проява на вандализъм. Дружеството е предало на разследващите запис от охранителна камера, на който се вижда как двама маскирани палят автомобилите.

Други новини от Пловдив


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай