Плевнелиев: Моля, гласувайте мощно


„Народът е обединен като един по много въпроси. Всички искаме работа и достойно заплащане искаме институции, които са отворени, ефективни и гарантират правилата за всеки.“ Това каза пред журналисти президентът Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на глас в избирателна секция номер 6. „Искаме система на правораздаване, която раздава справедливост. Искаме модерна инфраструктура, искаме […]

„Народът е обединен като един по много въпроси. Всички искаме работа и достойно заплащане искаме институции, които са отворени, ефективни и гарантират правилата за всеки.“ Това каза пред журналисти президентът Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на глас в избирателна секция номер 6.

„Искаме система на правораздаване, която раздава справедливост. Искаме модерна инфраструктура, искаме младите да останат в България, искаме, но трябва да си даваме сметка, че само заедно можем да постигнем тази цел и така, както сме обединени в целта, трябва да се обединим и в средствата. А средството, за да постигнем демократична европейския и просперираща България, е да гласуваме заедно, единно, всеки по съвест, но всички заедно.

Моят апел към българите днес е: Моля гласувайте мощно, гласувайте всички, гласувайте масово, защото тези избори са важни и те определят бъдещето на България за много години напред”, заяви още президентът Росен Плевнелиев.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай