Плевен: Румънска цистерна и лек автомобил са се обърнали на главния път … – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ Плевен: Румънска цистерна и лек автомобил са се обърнали на главния път между Горни и Долни Дъбник 08 януари 2013 | 14:00 | Агенция „Фокус“ Начало / Трафик Плевен. Румънска цистерна и лек автомобил са се обърнали на главния път между Горни и Долни Дъбник. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

Плевен: Румънска цистерна и лек автомобил са се обърнали на главния път между Горни и Долни Дъбник

08 януари 2013 | 14:00 | Агенция „Фокус“

Начало / Трафик

Плевен. Румънска цистерна и лек автомобил са се обърнали на главния път между Горни и Долни Дъбник. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от Областната дирекция на МВР-Плевен. Инцидентът е станал в 10.30 часа. Лек автомобил с българска регистрация се завъртял на пътя, който е бил мокър и хлъзгав. За да го предпази румънски товарен автомобил направил опит да спре, навлязъл в лентата за насрещно движение и се преобърнал извън пътя. Румънският товарен автомобил е натоварен с масло, но няма разлив. Автомобилите все още са на пътя. Няма пострадали. Няма и нанесени материални щети по автомобилите. Водачите изчакват „Пътна помощ”. Предстои да се изясни чия е вината за произшествието. Не се е наложило пътят да бъде затворен, защото автомобилите са се обърнали извън пътя.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

Плевен. Напълно затворен за движение ще бъде пътят между Горни Дъбник и Долни Дъбник до отстраняване на преобърнатата цистерна. Това съобщи за Агенция „Фокус” Мариана Цветкова, говорител на Областната дирекция на МВР в Плевен. В 10.30 часа днес цистерна мина в другото платно и се обърна в нива, за да предпази лек автомобил. Допреди няколко минути е имало движение и в едната, и в другата лента. От Пътна полиция са заявили, че в момента няма коли, но те ще затворят пътя за около 30 минути, докато кранът извърши необходимите дейности по разтягане и да вдигне цистерната. След това пътят ще бъде отворен.
Отрицателни са пробите за алкохол на водачите на обърнатата цистерна и на лекия автомобил.

Плевен. Временно се затваря за товарни автомобили път I-3 между Горни Дъбник и Долни Дъбник поради пътнотранспортно произшествие с цистерна. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”. Ограничението е валидно до разчистване от пътното платно. Леките моторни превозни средства преминават по черен път. Участъкът е сигнализиран.


автомобил – Google News

Коментирай