„Пийпъл“ обяви най-красивата знаменитост на 2014 г.


Сп. „Пийпъл“ обяви носителката на „Оскар“ Лупита Нионго за най-красивата в света знаменитост на 2014 г., предаде Асошиейтед прес. Ликът на родената в Мексико кенийска актриса ще краси корицата на специалното издание на сп. „Пийпъл“ с 25-ата класация на 50-те най-красиви знаменитости в света, което излиза на пазара в петък. 31-годишната Лупита Нионго е 25-ата […]

Сп. „Пийпъл“ обяви носителката на „Оскар“ Лупита Нионго за най-красивата в света знаменитост на 2014 г., предаде Асошиейтед прес.

Ликът на родената в Мексико кенийска актриса ще краси корицата на специалното издание на сп. „Пийпъл“ с 25-ата класация на 50-те най-красиви знаменитости в света, което излиза на пазара в петък.

31-годишната Лупита Нионго е 25-ата най-красива звезда на „Пийпъл“. Списанието класира 50-те най-красиви знаменитости в света от 1990 г., когато титлата е присъдена на актрисата Мишел Пфайфър.

Източник: Getty Images/Guliver Източник: Getty Images/Guliver

Нионго се прочу с ролята на робинята Патси в лентата „12 години в робство“ на Стив Маккуин, която й донесе „Оскар“ за най-добра поддържаща актриса. Наскоро тя беше избрана за лице на козметичната компания „Ланком“, ставайки първата чернокожа красавица, сключила подобен договор.

Лупита Нионго споделя за сп. „Пийпъл“, че като подрастваща е свързвала красотата със светлата кожа и дългата падаща коса. Като тийнейджърка бъдещата звезда е боядисвала косата си във всички цветове, с изключение на русия, и дори се е подвизавала с бръсната глава.

Коментирайки избора ѝ за корица на сп. „Пийпъл“, красавицата споделя: „Изключително вълнуващо е! За мен това е огромен комплимент“.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай