Петима изгоряха живи в лек автомобил – КРОСС


07 Юни 2013 | 20:52 /КРОСС/ Петима изгоряха живи в лек автомобил. Тежкият инцидент е станал около 19:00 часа тази вечер на главен път Плевен – Русе, в района на село Тотлебен. На главен път в участъка на село Тотлебен се е движил лек автомобил Рено „Меган“ с русенска регистрация, зад него се е движил […]

Петима изгоряха живи в лек автомобил /снимки/

/КРОСС/ Петима изгоряха живи в лек автомобил. Тежкият инцидент е станал около 19:00 часа тази вечер на главен път Плевен – Русе, в района на село Тотлебен.


На главен път в участъка на село Тотлебен се е движил лек автомобил Рено „Меган“ с русенска регистрация, зад него се е движил камион „Сканя“ в търновска регистрация, чиито шофьор е 55-годишен мъж от Велико Търново е единственият очевидец. По думите му се е чул силен взрив, лекият автомобил изхвърчал от пътя, преобърнал се и се самозапалил. Колата е увредена до неузнаваемост. На задната седалка е имало предпазно детско столче. По непотвърдена информация в колата са пътували петима човека.


Към момента на мястото се провеждат оперативно-следствени действия и установяване на самоличността на загиналите. Предстои изготвяне на експертизи.

 

 

Снимки: Булфото, всички права запазени

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция „КРОСС“
позоваването е задължително.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай