Пернишки криминалисти откриха и иззеха луксозен лек автомобил … – Агенция Фокус


Перник. Пернишки криминалисти откриха и иззеха луксозен лек автомобил, противозаконно отнет от столицата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Перник. Автомобилът е марка „Тойота Ланд Круизер“ със софийска регистрация. В хода на проведена специализирана полицейска операция е получена оперативна информация, че въпросният автомобил се намира в дворно място в пернишкото село Дивотино. Полицаите са реагирали […]

Перник. Пернишки криминалисти откриха и иззеха луксозен лек автомобил, противозаконно отнет от столицата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Перник. Автомобилът е марка „Тойота Ланд Круизер“ със софийска регистрация. В хода на проведена специализирана полицейска операция е получена оперативна информация, че въпросният автомобил се намира в дворно място в пернишкото село Дивотино. Полицаите са реагирали незабавно и автомобилът е намерен и иззет по надлежния ред. Той е противозаконно отнет от територията на 06 Районно управление „Полиция” – СДВР. Образувано е досъдебно производство в 01 РУП – Перник и работата по установяване извършителите на деянието продължава.
Това е втори подобен случай за тази година. На 03 януари в изоставена сграда в пернишкия квартал „Църква” бе открит автомобил „БМВ Х-5”, противозаконно отнет от територията на столичното 04 РУП.


автомобил – Google News

Коментирай