Панов се извини на Узунов, моли Борисов да каже за SMS-а


Панов се извини на Узунов и помоли Борисов да каже от кой е sms-ът Председателят на Върховният касационен съд (ВКС) Лозан Панов се извини на представляващия Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов, който представи разпечатка във връзка с есемес скандала, за да докаже, че не е изпращал съобщение на премиера Бойко Борисов. Лозан Панов обаче призова […]

Панов се извини на Узунов и помоли Борисов да каже от кой е sms-ът

Председателят на Върховният касационен съд (ВКС) Лозан Панов се извини на представляващия Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов, който представи разпечатка във връзка с есемес скандала, за да докаже, че не е изпращал съобщение на премиера Бойко Борисов.

Лозан Панов обаче призова премиера да разкрие истината кой му е изпратил съобщението.

Председателят на ВКС дойде на заседанието на ВСС днес и отново повдигна въпроса за скандалния есемес.

Според него тук става дума не толкова за имиджа на Димитър Узунов, колкото до имиджа на ВСС.

„Действията по разкриването на истината кой е изпратил въпросния есемес има значение за независимостта на ВСС”, каза той.

Председателят на ВКС посочи отново, че ако не се разкрие истината това означава, че всички са в кюпа и всички са маскари, а това не е така.

Той отправи задочно молба към премиера: „Помогнете ни, моля ви да разкриете истината кой Ви изпрати съобщението”. 

Димитър Узунов прие извинението на колегата си.

Лозан Панов демонстративно напусна заседанието на Висшия съдебен съвет и заяви, че ще се върне, след като новият представляващ Съвета – Димитър Узунов, представи разпечатка на телефона си. Припомнете си какво се случи във видеото.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай