Пазарджик: Тежкотоварен автомобил се е самозапалил при км 98 на … – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ Пазарджик: Тежкотоварен автомобил се е самозапалил при км 98 на автомагистрала „Тракия“, в посока София 04 юли 2013 | 22:13 | Агенция „Фокус“ Начало / Трафик Пазарджик. Тежкотоварен автомобил се е самозапалил при км 98 на автомагистрала „Тракия“, в посока София, съобщиха за Агенция „Фокус” от ОДМВР – Пазарджик. Сигналът е […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

Пазарджик: Тежкотоварен автомобил се е самозапалил при км 98 на автомагистрала „Тракия“, в посока София

04 юли 2013 | 22:13 | Агенция „Фокус“

Начало / Трафик

Пазарджик. Тежкотоварен автомобил се е самозапалил при км 98 на автомагистрала „Тракия“, в посока София, съобщиха за Агенция „Фокус” от ОДМВР – Пазарджик. Сигналът е получен в 19.50 тази вечер за това, че е възникнал пожар в ТИР, натоварен със слама. Водачът е успял да спре, реагирал е адекватно, извадил е влекача от ремаркето, така че влекачът не е засегнат, само ремаркето е изгоряло. За потушаването на пожара са участвали три противопожарни автомобили, като два са от Районната служба в Пазарджик и един от Районната служба в Стамболийски. Няма пострадала при инцидента, има само нанесени материални щети по автомобила. Към момента на място има екипи на областното пътно управление, които разчистват остатъците от пожара, за да не пречат на движението. Движението се осъществява само в една лента в платното в посока София.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

Пазарджик. Движението на моторни превозни средства при км 98 на АМ „Тракия“, в посока София, се осъществява в изпреварващата лента. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура”. Ограничението се налага заради самозапалил се ТИР. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.


автомобил – Google News

Коментирай