Още едно семейство пребито посред нощ


Двама съпрузи от село Камбурово бяха жестоко пребити. Полицията съобщи за престъплението с три дни закъснение, съобщава Нова ТВ. На 8 януари, минути преди полунощ в дома на Хатидже и Хюсеин влиза облечен в черно млад и здрав мъж, нахлува в спалнята и започва да бие семейството с дървен предмет – първо Хатидже, а след […]

Двама съпрузи от село Камбурово бяха жестоко пребити. Полицията съобщи за престъплението с три дни закъснение, съобщава Нова ТВ.

На 8 януари, минути преди полунощ в дома на Хатидже и Хюсеин влиза облечен в черно млад и здрав мъж, нахлува в спалнята и започва да бие семейството с дървен предмет – първо Хатидже, а след това и съпруга ѝ.

От домът на Хатидже и Хюсеин не липсва нищо. Семейството се занимава с животновъдство и живее скромно.

Камбурово е най-голямото село в община Омуртаг. Местните са в шок от случилото се.

„Такова нещо за първи път се случва в селото. В Камбурово заедно живеем българи, роми турци. Живеем в мир и никога не сме имали проблеми.

В първият момент се усъмнихме, че може някой от селото да го е направил, но после разбрахме и почти сме убедени, че не може да го направи някой от селото”, коментира кметът на селото Юбайдет Исмаилов.

След побоя пострадалите са прегледани в болницата в Омуртаг, а след това са изпратени за домашно лечение.

И двамата са с причинена средна телесна повреда. Вече трета вечер Хатидже и Хюсеин не могат да заспят от страх. По случая е образувано досъдебно производство.

Друго възрастно семейство е било жестоко пребито в събота вечерта при опит за грабеж в дома им в пловдивското село Голям Чардак. 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга спели, когато трима маскирани мъже нахлули в къщата с взлом. Вижте повече във видеото:

В края на ноември месец три възрастни жени бяха пребити и изнасилени в Добричко. Тогава нападателят така и не бе открит, а пт полицията отказаха коментар по случая за Нова ТВ.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай