Още един съквартирант напусна „ВИП брадър“ завинаги


Катрин е поредният съквартирант, който напусна къщата на „ВИП брадър“. Тя събра най-малко подкрепа от зрителите на Нова ТВ в понеделник вечерта. Ернестина пък получи най-много гласове от зрителите и продължава битката за победата. Пред Ники Кънчев Катрин сподели, че е научила много неща за себе си, например че може да бъде сдържана и възпитана. […]

Катрин е поредният съквартирант, който напусна къщата на „ВИП брадър“. Тя събра най-малко подкрепа от зрителите на Нова ТВ в понеделник вечерта.

Ернестина пък получи най-много гласове от зрителите и продължава битката за победата.

Пред Ники Кънчев Катрин сподели, че е научила много неща за себе си, например че може да бъде сдържана и възпитана.

Моделът реши да даде щита на SDI на Кристина Димитрова, като по този начин я имунизира при следващите номинации.

Междувременно в къщата

Ернестена събира лагер срещу Люси.

Тя е дълбоко засегната, че той я нарече „предателка” при номинациите. Актрисата смята, че поведението на Люси е „подло, мръсно и интриганско”. „Няма да е същата хармония – ще го режа, където го видя”, закани се актрисата.

Ерна намери съмишленик в лицето на Здравко, а пред Кичка заяви: „Искаш ли това дебелото нещо да стигне до финала? Човекът, който най-много те натопи, най-много те предаде, е това животно!”.

Люси, от своя страна, е в ролята на самостоятелен играч,

който обаче използва всеки момент, за да коментира звездите зад гърба им.

Иво Танев се чувства недооценен

от останалите и не спира да се самоизтъква. Въпреки че шоуменът сам се постави в ролята на главен готвач в къщата, той не спира да се самосъжалява и да очаква всички звезди да са му благодарни.

На всички започна да прави впечатление промяната в поведението му. „Изгоря му някоя интегрална схема“, авторитетно заяви Гъмов.

След като преди няколко дни Иво се нахвърли върху Светлана, под словесните му „удари“ попадна Катрин.

Телевизионният водещ открито заяви на моделката, че се облича „като на магистралата”. Той отново ѝ напомни за слабото ѝ представяне по време на викторината с въпроси от основното училище. „Ти си малък проблем, не се прави голям проблем”, приключи темата Танев.

Междувременно Големият брат организира Битката на номинираните, в която Кичка, Ернестина, Иво и Катрин изпитаха умствените и физическите си способности. В изпитанието Големият брат казваще факти за известна личност, а който от четиримата се сетеше за името, трябваше да намери снимката на дадената личност и да я сложи на дъска. Битката беше спечелена от Кичка Бодурова и тя беше спасена от елиминация. Иво не отбеляза нито една точка, но се оправда, че го е направил нарочно, за да бъде на номинации. „Бори ми се по трудния начин”, обясни слабото си представяне водещият.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната  Facebook страница. Ексклузивни видеа от Къщата ви очакват в официалния канал на шоуто във Vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай