Отхвърлен пакистанец изгори любимата си


Още по темата Мъжът на убитата пакистанка удушил първата си жена29.05.2014 В Пакистан убиха жена с камъни, омъжила се по любов27.05.2014 Млада жена е била залята с бензин и изгорена жива от отхвърлен кандидат-жених, съобщи в неделя пакистанската полиция, предаде Франс прес. 18-годишната Сидра Шаукат е била сама у дома си, когато 22-годишният Фаяз Аслам […]

Още по темата

  • Мъжът на убитата пакистанка удушил първата си жена
    29.05.2014

  • В Пакистан убиха жена с камъни, омъжила се по любов
    27.05.2014

Млада жена е била залята с бензин и изгорена жива от отхвърлен кандидат-жених, съобщи в неделя пакистанската полиция, предаде Франс прес.

18-годишната Сидра Шаукат е била сама у дома си, когато 22-годишният Фаяз Аслам проникнал в къщата, залял я с бензин и я запалил, каза Мохамед Акрам,високопоставен полицейски служител.

„Тя е откарана в местната болница, след това е пренасочена към медицински център, но умира по пътя“, добави той.

Фаяз е арестуван и обвинен.

„Младият човек я обичаше и направи предложение за брак, но то бе отхвърлено от семейството ѝ“, съобщиха от полицията.

Бащата на Сидра обвини от своя страна Фаяз, че редовно тормозел дъщеря му. Дори в деня преди трагедията той заплашил семейството, че ще има сериозни последствия, ако те не го искат за зет.

Това е второ подобно убийство в пакистанската провинция Пенджаб в рамките на няколко дни.

В четвъртък 17-годишната Маафия Биби и нейният съпруг, Мохамед Саяд, на 31, са били убити от бащата на момичето, двамата ѝ чичовци, дядото и майката, защото се омъжила против тяхната воля.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай