Отново подпалиха автомобил в кв. „Младост-1” – DARIK News


Тази нощ неизвестни запалиха автомобил в столичния квартал „Младост-1”, съобщи читател на DarikNews.bg. Огънят лумнал час след полунощ и стреснал живеещите наблизо. На мястото на инцидента веднага пристигнали екипи на полицията и пожарната, които потушили пламъците. Засега не е ясна причината за палежа. Няма пострадали хора. Само ден по-рано Gong.bg съобщи за подобен инцидент с […]

Тази нощ неизвестни запалиха автомобил в столичния квартал „Младост-1”, съобщи читател на DarikNews.bg. Огънят лумнал час след полунощ и стреснал живеещите наблизо. На мястото на инцидента веднага пристигнали екипи на полицията и пожарната, които потушили пламъците.

Засега не е ясна причината за палежа. Няма пострадали хора.

Само ден по-рано Gong.bg съобщи за подобен инцидент с колата на футболиста на „Ботев” (Враца) Николай Маринов. Луксозното возило беше подпалено в кв. „Младост-4” и изгоря до основи.

„Полицията и пожарната реагираха много бързо. Пожарната загаси пламъците преди колата да избухне, иначе щеше и другите коли около моята да пострадат. От застрахователната компания направиха оглед и установиха, че лявото предно стъкло е било счупено и вътре е хвърлено нещо, което е довело до пожара. Колата е тотална щета, останали са само ламарините отвън”, разказа пред спортния сайт футболиста.

При предишна вълна от палежи в края на 2011 г. десетки собственици останаха без автомобили. Всекидневните съобщения за опожарени коли хвърлиха в паника шофьорите.

Полицията арестува трима души – Владислав Николов-Куката, който бе обвинен за палежа на три коли в квартал „Западен парк”, Юлиян Ковачки – за палежа на коли в „Младост” и „Хаджи Димитър” и Радослав Стоянов, който беше уличен в палеж на кола на ул. „Кукуш” в жк „Захарна фабрика”.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай