Отново конфронтации в журито на „Х Фактор“


Съдийските места в „Х Фактор“ (X Factor) се превърнаха в четири напълно противоположни гледни точки тази вечер. Още след първото изпълнение на братя Добреви, които се представиха с диско ремикс на Риана, Любо, Заки, Мария и Саня влязоха в първия словесен двубой. „Не ви достигна енергия“, беше коментарът на Мария, която получи моментален контрааргумент от […]

Съдийските места в „Х Фактор“ (X Factor) се превърнаха в четири напълно противоположни гледни точки тази вечер. Още след първото изпълнение на братя Добреви, които се представиха с диско ремикс на Риана, Любо, Заки, Мария и Саня влязоха в първия словесен двубой.

„Не ви достигна енергия“, беше коментарът на Мария, която получи моментален контрааргумент от Заки – „Не може след тази джази част да очаквате да избухне бомба на сцената!“.

След като впечатли журито по време на кастингите на „Х Фактор“ именно с женска песен, тази вечер Георги Бенчев отново получи възможността да експериментира с женски вокал. Песента на Пинк „Try“ обаче, донесе нова конфронтация.

Гледайте и още любопитни видеа в канала на шоуто във Vbox7.com

„Каква беше причината да изберете тази песен?“, беше директният въпрос на Саня, която допълни, че има много по-добри участници и откровено не разбира стратегията на Георги и неговия ментор Любо Киров.

„Смятам, че всички заедно сме решили кои хора да бъдат тук“, отговори Любо в защита на най-нестандартния участник в шоуто. „Изгря като феникс с песента и потъна като Титаник“, кратко и ясно обобщи Мария Илиева.

Изпълнението на Мирян също нажежи атмосферата, създавайки спор относно качествата му на изпълнител и избора на песен.

В поле от пергамент и стари писма Михаел направи емоционално изпълнение на един от своите идоли – Джеймс Артър, с което заслужи високата и този път единодушна оценка на журито.

С джаз формация Траян излезе по-танцувален от всякога с парче на Ейми Уайнхаус. С изпълнение по „невенски“, Невена Пейкова изправи публиката на крака с интерпретацията си на Аеросмит и саундтрака от филма „Армагедон“.

Достоен финал постави Славин с неговото „Listen“ на Бионсе – Мария и Заки единодушно станаха на крака, за да го аплодират, а без  каже и дума, Любо просто започна да ръкопляска след изпълнението му.

Целите епизоди на „Х Фактор“ можете да видите и в NovaPlay.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай