Отново бита лекарка


Мъж от ромски произход е ударил с юмрук в лицето лекарка от Спешна помощ в град Раковски, Пловдивска област. Пострадалата педиатърка д-р Божидара Пеевска сама е подала сигнала за инцидента на тел. 112 в 21,45 ч. снощи. Това съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Лекарката е била дежурна в спешния кабинет […]

Мъж от ромски произход е ударил с юмрук в лицето лекарка от Спешна помощ в град Раковски, Пловдивска област.

Пострадалата педиатърка д-р Божидара Пеевска сама е подала сигнала за инцидента на тел. 112 в 21,45 ч. снощи. Това съобщиха за БТА от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Лекарката е била дежурна в спешния кабинет в сградата на медицински център в Раковски. При нея пристигнали две жени от ромски произход, които водели за преглед 2-годишно дете. Обяснили, че то е погълнало перилен препарат.

Д-р Пеевска прегледала детето и препоръчала да му се направи промивка на стомаха в друг кабинет в медицинския център. Излязла в коридора, за да изпрати пациентите си, където ги чакал техен придружител. Като разбрал какво е препоръчала, ромът ударил с юмрук по лицето д-р Пеевска.

Случаят е докладван на Районната прокуратура в Пловдив. В момента полицията все още изяснява всички факти около инцидента и установява самоличността на извършителя.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай