Община Разлог подари лек автомобил на полицията в града – Struma Newspaper Web Site


Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев връчи ключовете от лек автомобил „Опел Астра” на директора на Областна дирекция на МВР-Благоевград комисар Георги Костов, който впоследствие ги предаде на комисар Стефан Ковачев-началник на РУ”Полиция” гр. Разлог. Жестът на Община Разлог към полицейското управление е с условие автомобилът да се ползва за подпомагане дейността на работата […]

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев връчи ключовете от лек автомобил „Опел Астра” на директора на Областна дирекция на МВР-Благоевград комисар Георги Костов, който впоследствие ги предаде на комисар Стефан Ковачев-началник на РУ”Полиция” гр. Разлог. Жестът на Община Разлог към полицейското управление е с условие автомобилът да се ползва за подпомагане дейността на работата на униформените служители и да повиши възможността за реакция при сигнали на граждани.

С решение на Общински съвет-гр. Разлог от месец март, тази година, се учредява безвъзмездно право на ползване на лек автомобил „Опел Астра” на РУ”Полиция” гр. Разлог за срок от десет години .

Комисар Костов благодари на инж. Герчев за предоставянето на автомобила и изрази готовност за по-голяма ефективност при работата на полицейските служители.

На подписването на договора и предаването на ключовете присъстваха още д-р Мария Копанарова-Тасева-председател на ОбС-Разлог, Иван Гюров-зам.кмет, Димитър Крънчев-секретар на Община Разлог, общински служители и представители на органите на реда.

До сега Община Разлог е предоставила три леки автомобила с право на ползване на полицията в града и е дарила един автомобил на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”, гр. Разлог.

П. Веселинова


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай