Обзор на значимите събития на 2015 по Нова ТВ


Годината, която ще запомним – най-важното от Новините ще бъде излъчено в ефира на Нова по празниците. Специално издание на „Събуди се” на 27 декември ще покаже най-важните събития от изминалата година през погледа на водещите и репортерите на Нова. Диана Найденова и Мариан Станков – Мон Дьо ще срещнат зрителите с някои от най-атрактивните […]

Годината, която ще запомним – най-важното от Новините ще бъде излъчено в ефира на Нова по празниците.

Специално издание на „Събуди се” на 27 декември ще покаже най-важните събития от изминалата година през погледа на водещите и репортерите на Нова.

Диана Найденова и Мариан Станков – Мон Дьо ще срещнат зрителите с някои от най-атрактивните си събеседници – популярни личности и обичани лица, които попаднаха в светлината на прожекторите през 2015.

Обзор на най-добрите разследвания на Марин Николов и Васил Иванов, подготвен от екипа на „Разследване”, очаква зрителите на Нова отново на 27 декември, след централните новини, а Галя и Лора в „Комбина” ще поднесат селекция от избрани моменти с най-силните си гости и репортажи от годината.

И по празниците, както и след Нова година, Миролюба Бенатова ще продължи да разказва позитивните истории на успели българи в САЩ с документалната си поредица „Българи от Америка”, която се радва на огромен зрителски интерес.

И в предстоящите празнични седмици „Здравей България” ще се излъчва на живо всеки делничен ден.

Ани Цолова и Виктор Николаев, както обикновено, ще срещат зрителите с най-актуалните събеседници и теми.

По традиция, те отново ще ни направят свидетели на специалния си проект „Вестник на годината”, в който топ журналисти ще впишат своите водещи заглавия в прегледа на годишния печат в студиото.

„Темата на Нова” ще донесе поредица от въздействащи истории в края на настоящата и началото на новата година.

На 24 декември Мария Милкова ще ни направи съпричастни към една много лична човешка история за осиновяването, разделило едно 9-членно семейство, в която години по-късно децата – вече възрастни хора, се събират отново, за да прекарат първата си Коледа заедно.

В навечерието на новогодишната нощ, на 31 декември, „Темата на Нова” ще представи един различният обзор на 2015 през погледа на репортера Николай Василковски.

А в първата неделя на 2016 Румен Бахов ще предложи специално годишно издание на своята рубрика „Пълен абсурд”, като за начало Епизод 1 ще разкрие абсурдите на 2015 по най-абсурден начин в най-абсурдното студио.

На прага на новата година онлайн кампанията на Новините на Нова „Свободни да споделяме” ще въвлече зрителите в споделянето на най-запомнящите се и вдъхновяващи истории на 2015.

Те са публикувани в специално създаден канал във Vbox7.com, а споделянето на всяко видео във Facebook ще даде шанс на добрите новини през тази година да достигнат до повече хора.

Всичко за кампанията „Свободни да споделяме” ще откриете в официалната Facebook страница на Новините на Нова.

Споделете празничната програма по Нова с близките си хора. Защото е хубаво у дома на Коледа.  

Весели празници с Нова!


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай