Няколко съвета за по-големи гърди (видео)


В епохата на силиконовите гърди и налагането им като критерий за красота, няма момиче, което да не си мечтае за по-голям бюст. Ако природата не е била щедра към вас и нямате възможност или желание за хирургическа интервенция, то тези няколко идеи са за вас. ДиетаАко ядете бърза храна, това няма да се отрази добре […]

В епохата на силиконовите гърди и налагането им като критерий за красота, няма момиче, което да не си мечтае за по-голям бюст. Ако природата не е била щедра към вас и нямате възможност или желание за хирургическа интервенция, то тези няколко идеи са за вас.

Диета
Ако ядете бърза храна, това няма да се отрази добре на тялото като цяло. Храни, които помагат за уголемяване на гърдите са: ябълки, цвекло, ечемик, семена от лен, чесън, соеви кълнове, сушени сливи и червено вино.

Аминокиселини
Задължителен елемент, ако искате да имате по-големи гърди. Аминокиселините помагат за създаването на протеини, а протеините са хормон на растежа. Най-ефективните аминокиселини са аргинин, глутамин и лизин.

Масаж
Едновременно полезно и приятно – масаж на гърдите. Масажът подобрява циркулацията и удължава тъканите в гърдите. Резултатът е голям и пълен бюст. Използвайте масло за тяло по избор, разтъркайте ръцете си и с кръгови движения започнете масажа. Движението трябва да е обратно на часовниковата стрелка и да се повтаря между 100 и 300 пъти дневно.

Останалите идеи как да уголемите бюста си вижте във видеото от Vbox7.com.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай