НСО: Орешарски не е бил в спрения с жива верига автомобил – Днес Dir.bg


Група протестиращи направиха тази сутрин жива верига пред кортеж на НСО, за когото се предполагаше, че е на премиера Пламен Орешарски. По-късно от службата уточниха, че той не е бил в автомобила. Спирането на движението е станало на ул. „Стар Беловодски път“ в столичния квартал „Бояна“ малко преди 8 часа, уточниха пред БНР от МВР, […]

Група протестиращи направиха тази сутрин жива верига пред кортеж на НСО, за когото се предполагаше, че е на премиера Пламен Орешарски. По-късно от службата уточниха, че той не е бил в автомобила.

Спирането на движението е станало на ул. „Стар Беловодски път“ в столичния квартал „Бояна“ малко преди 8 часа, уточниха пред БНР от МВР, без да потвърдят, че става дума за автомобила на министър-председателя.

Около 20 протестиращи са блокирали кортежа с викове „Оставка“ и „Мафия“ за няколко минути и са останали там, докато колата не е обърнала, съобщиха участници в акцията.

Около 07.50 часа тази сутрин на пешеходна пътека е спрян автомобил на НСО, но в колата не се е возело охранявано лице, уточниха по-късно от службата пред „Фокус“.

Междувременно тази сутрин протестът „На кафе“ се провежда пред Министерски съвет, тъй като депутатите нямат заседание.

Dir.bg публикува потребителски снимки от протестите.
Изпратете и направените от вас снимки


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай