Новият iPhone идва на 12 септември


Мария Генчева | сеп 04, 2012 | Коментари 0 Дългоочакваният нов iPhone 5 ще бъде представен на 12 септември, оповестиха официално от Apple, съобщи Блумбърг.Компанията е изпратила до медиите покана за специално събитие на тази дата в Сан Франциско, на което по всяка вероятност ще бъде представен новият телефон. Въпреки че Apple никога не оповестява […]

Дългоочакваният нов 5 ще бъде представен на 12 септември, оповестиха официално от , съобщи Блумбърг.
Компанията е изпратила до медиите покана за специално събитие на тази дата в Сан Франциско, на което по всяка вероятност ще бъде представен новият . Въпреки че Apple никога не оповестява предварително темата на събитията си, запознати с компанията са убедени, че става въпрос именно за представянето на iPhone 5. На поканите се вижда и изображение на числото 5, което също подсказва за новия модел.
Очаква се iPhone 5 да е с изцяло нов дизайн, който включва по-голям екран и по-тънко тяло.
iPhone е най-продаваният продукт на Apple, като той носи 70 % от печалбите на компанията. Според очакванията продажбите на новия телефон ще започнат на 21 септември, като до края на месеца компанията може да продаде 10 милиона нови телефона, смятат анализатори.

Публикувано в : Бизнес новиниИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай