Новият кмет на Каварна: Рок фестивалът остава


„Рок фестивалът в Каварна остава. Поддържам с цялото си сърце рок традициите в Каварна и се надявам тази година гостите на летния рок фестивал да се забавляват много”, заяви в „Събуди се” по Нова ТВ новият кмет на Каварна Нина Ставрева. „Обмисляме и друг проект за насърчаване на младежките рок групи”, каза още Ставрева. Тя […]

„Рок фестивалът в Каварна остава. Поддържам с цялото си сърце рок традициите в Каварна и се надявам тази година гостите на летния рок фестивал да се забавляват много”, заяви в „Събуди се” по Нова ТВ новият кмет на Каварна Нина Ставрева.

„Обмисляме и друг проект за насърчаване на младежките рок групи”, каза още Ставрева.

Тя обясни, че в момента се подготвя новогодишната програма.

„Ще заложим на местните таланти в общината, които ще пеят и ще свирят без заплащане. Имаме местна рок група, която също можем да поканим”, подчерта кметът на Каварна.

Изказването на Ставрева идва след като преди дни стана ясно, че тя отменя новогодишния рок концерт с участието на норвежката метал легенда „Йорн Ланде“ и една от най-успешните български групи „Кикимора“

Това от своя страна предизвика и въпроса дали Каварна ще остане рок столицата на България, или кметът Нина Ставрева ще отмени и 10-годишния рок фестивал в града.

Припомнете си с видеото:


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай