Нети с трета победа в „Като две капки вода“ по Нова


Още по темата Няколко добри предложения за майските празници от ефира на Нова ТВПреди 7 часа Нети отново на върха в „Като две капки вода“24.03.2014 Безкомпромисно добри изпълнения белязаха вечерта на лайв номер 8 на най-забавното шоу за преобразявания в ефира: „Като две капки вода“ по Нова ТВ. Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на […]

Още по темата

  • Няколко добри предложения за майските празници от ефира на Нова ТВ
    Преди 7 часа

  • Нети отново на върха в „Като две капки вода“
    24.03.2014

Безкомпромисно добри изпълнения белязаха вечерта на лайв номер 8 на най-забавното шоу за преобразявания в ефира: „Като две капки вода“ по Нова ТВ.

Зрителите на Нова телевизия станаха свидетели на поредния епизод, който доказа, че всеки един от участниците заслужава да си тръгне като победител след края на предаването.

След оспорвано гласуване на жури и участници 10 точки спечели Стефания, но публика отново обърна вота и крайното класиране и за свой фаворит посочи Нети. Така тя стана победител на вечерта с превъплъщението си в Барбара Стрейзънд.

Нети отново дари наградата си от 1000 лв. на Дома за артисти ветерани.

Специалният гост в тазвечершния епизод беше учителят по актьорско майсторство в „Като две капки вода“ – Георги Низамов. Той влезе в ролята на Джо Кокър, а изпълнението му на With A Little Help From My Friends вдигна участниците и публиката в залата на крака. „Свалям ти шапка!“, заяви Маги Халваджиян секунди след като Георги приключи участието си на сцената.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай