Нети, Къци, Неве и Стефания са финалистите


Павел Владимиров тази вечер бе в образа на Джон бон Джоуви   Четиримата финалисти в шоуто за преобразявания по Нова ТВ „Като две капки вода“ бяха определени тази вечер. Това са Нети, Къци Вапцаров, Невена Бозукова и Стефания Колева. В голямата вечер на 9 юни Нети ще изпълни песен на Сара Брайтман, Къци ще влезе в […]

Павел Владимиров тази вечер бе в образа на Джон бон Джоуви  

Четиримата финалисти в шоуто за преобразявания по Нова ТВ „Като две капки вода“ бяха определени тази вечер. Това са Нети, Къци Вапцаров, Невена Бозукова и Стефания Колева.

В голямата вечер на 9 юни Нети ще изпълни песен на Сара Брайтман, Къци ще влезе в образа на Тодор Колев, Неве ще пее „Алелуя“ на Ленард Коен, а Стефания ще бъде Ицо Хазарта от групата „Ъпсурт“.

Днешната вечер обаче бе вечерта на Мая Бежанска, която спечели първото място с превъплъщението си в образа на великия Чарли Чаплин,

Тя беше изключително развълнувана и призна, че изобщо не е очаквала да победи тази вечер затова не може да каже за коя благотворителна кауза ще даде наградата си от 1000 лв. С позволението на продуцентът и член на журито Маги Халваджиян, тя ще обяви за какво дарява сумата в следващото издание на шоуто.

На второ място тази вечер се нареди Стефания Колева с прекрасното си изпълнение на песента „Happy“ на Фарел Уилямс.

На трето място се нареди Иво Танев, който влезе в образа на Коцето Калки. Оригиналът бе в публиката и призна, че по време на изпълнението на Танев се е замислил дали е на сцената или гледа отстрани. За Иво пък Юлиан Константинов заяви: „Искам да те видя на финала“.

На големия финал другата седмица зрителите ще видят и два дуета, определени от журито. Така Мая Бежанска и Деян Донков ще трябва да се направят на дует „Каризма“ и да изпеят хита „Минаваш през мен“.

Другият дует са Иво Танев и Павел Владимиров ще трябва да влязат в образа на Елтън Джон и Джордж Майкъл.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай