Нароченият за автомобил за подслушване остана без антени – Дневник


Автомобилът „Крайслер“, който беше нарочен като колата за подслушване на МВР, остана без антени, след като снощи те са били откраднати, съобщи БНР. „Прибирам се някъде към 10 часа, оставям си колата на улицата, както винаги, а на сутринта в 6 часа антените ги няма“, казва в интервю за радиото собственикът на колата Ивайло Койчев. […]

Автомобилът „Крайслер“, който беше нарочен като колата за подслушване на МВР, остана без антени, след като снощи те са били откраднати, съобщи БНР. „Прибирам се някъде към 10 часа, оставям си колата на улицата, както винаги, а на сутринта в 6 часа антените ги няма“, казва в интервю за радиото собственикът на колата Ивайло Койчев.

Пред БНР той е категоричен, че още днес ще си купи нови антени и отново ще си ги монтира на колата. „Никъде в закона не е забранено монтаж на антени и да се разхождам с антени по покрива. За какво са му на крадеца тия антени? Те не му трябват! Просто само са свалени“, обяснява Койчев.

Той смята, че е станал жертва на кражбата заради популярността на автомобила му в последния месец. Ивайло Койчев не е подал сигнал за кражбата в МВР, защото смята, че полицията няма как да му помогне.


автомобил – Google News

Коментирай