Най-желаната фермерска петорка е…


Как изглежда най-желаната фермерска петорка? Отговорът на този въпрос даде първият епизод на „Фермер търси жена”. В него бяха представени петимата фермери, които са получили най-много писма и които ще търсят любовта в ефира на Нова. Ето и кои са те: Марин – най-желаният фермер Най-желаният фермер в държавата е зърнопроизводителят от Шуменско и шампион […]

Как изглежда най-желаната фермерска петорка? Отговорът на този въпрос даде първият епизод на „Фермер търси жена”.

В него бяха представени петимата фермери, които са получили най-много писма и които ще търсят любовта в ефира на Нова. Ето и кои са те:

Марин – най-желаният фермер

Най-желаният фермер в държавата е зърнопроизводителят от Шуменско и шампион по мотоциклетизъм Марин. Именно 24-годишният фермер може да се похвали с най-много обожателки и най-много получени писма. Външният вид и „да е стройна и слабичка” бяха основните критерии, по който атрактивният фермер избираше своите дами. Не случайно сред избраниците му присъстват русокоса красавица, носителка на титлата Мис Русе 2014, управителка на заведение, която също като него се увлича по моторите, стройна пловдивчанка, която с усмивка заяви, че е готова да се „бие” за него, и самоуверена дама, претендираща, че няма конкуренция.

Диман – „Мис Азия” се бори за сърцето му

Диман Диман

Носителката на титлата „Мис Азия 2014” Марго Купър е една от претендентките за сърцето на производителя на орехи и специалист по международно право Диман. Красавицата, покорила световните модни подиуми, е убедена, че няма конкуренция и открито призна, че не познава мъж, който да не е устоял на чара ѝ. „Мис Азия” вече приготвя багажа си за село Голямо Дряново, защото именно тя е едно от четирите момичета, които Диман ще заведе в своята ферма.

След урок по голф в комплекс Pirin Golf & Country Club, младият фермер избра кои четири дами да продължат да се борят за сърцето му: „опасна червенокоса мадама”, която не крие, че обича луксозните стоки; чаровница, която помага на животни в беда и мечтае за голяма ферма с много животни, и кандидатка, която се опита да го впечатли със специален маникюр с китари.

Славко – любов от пръв поглед

Славко Славко

29-годишният Славко от Монтана също попада в най-ухажваната фермерска петорка. Чаровният фермер не крие, че е бил предаван в любовта и затова търси искрено и честно момиче. Още в първия епизод именно той доказа, че любовта от пръв поглед е възможна дори по снимка. Точно това се случва, когато вижда писмото на 25-годишната Екатерина от Украйна. „Нещо ми подсказва, че трябва да е тя”, казва Слави, когато вижда нейната снимка и прочита писмото й.

Камен – от 28 до 45-годишна се борят за него

Камен Камен

От 28- до 45-годишна се състезават за най-възрастния фермер – 47-годишният Камен от с. Черни Осъм. Още при представянето си артистичният фермер, който се занимава с дърводелство и иска да превърне къщата си в арт хотел, заяви, че търси не перфектна, а ефектна жена. Най-младата му избраница е видео влогър, която представя себе си като „Кари Брадшоу от София”, а най-възрастната определя себе си като купонджийка и мечтае днешните мъже да са „малко по мъжкари”.

Петър – X Factor талант е сред избраниците му

Петър Петър

X Factor талант и самоуверена дама, претендираща да готви най-вкусните чушки, са част от избраниците на 24-годишния Петър от град Генерал Тошево. Младият зърнопроизводител имаше най-сериозно подкрепление при избора на жените, с които да се види лице в лице. Негови активни помощници бяха брат му, който направи първоначалното отсяване на кандидатките, и снаха му, която именно го записва за участие в предаването.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай