Най-грозната кола в света се продава за $ 3000


Мария Генчева | юни 24, 2012 | Коментари 0 Кръстоска между автомобил и камион, определена от медиите за най-грозната кола в света, се продава по интернет за 3000 долара, съобщава в. „Дейли мейл“. Продавачът е американец, който собственоръчно сглобил странното возило. В него има части от лек автомобил Pontiac Grand Am от 90-те години на […]

Кръстоска между и камион, определена от медиите за най-грозната в света, се по интернет за 3000 долара, съобщава в. „Дейли мейл“.

Продавачът е американец, който собственоръчно сглобил странното возило. В него има части от лек автомобил Pontiac Grand Am от 90-те години на XX в. и кабина и преден капак на камион от далечната 1962 година. В обявата продавачът твърди, че колата си има всичко „всичко, което може да има в един автомобил“. Той посочва, че въздушните възглавници са напълно изправни и дръжкте на вратите работят отлично. „Вложих твърде много време в тази кола. Имам и други проекти, така че се обадете“, зове продавачът, който е от щата Кентъки. Той обаче предупреждава, че няма да прави никакви компромиси с цената и няма да падне и цент под исканите 3000 долара. По думите му, той е вложил двойно повече в нея.

Публикувано в : Без категорияБизнес новиниИнтересно

Тагове:


Инстрейд Застрахователен брокер

Отбелязано с:  

Коментирай