Мълчаливо шествие в памет на жертвите от Катуница


Близо 200 души излязоха със свещи на мълчаливо шествие в Катуница, за да почетат паметта на загиналите преди три години Ангел Петров и Павел Толев, съобщи Нова ТВ. На 23 септември 2011 г. Ангел беше прегазен пред очите на баща си от микробус, в който пътуваха близки до клана на Кирил Рашков. На следващия ден, […]

Близо 200 души излязоха със свещи на мълчаливо шествие в Катуница, за да почетат паметта на загиналите преди три години Ангел Петров и Павел Толев, съобщи Нова ТВ.

На 23 септември 2011 г. Ангел беше прегазен пред очите на баща си от микробус, в който пътуваха близки до клана на Кирил Рашков. На следващия ден, вследствие на преживения стрес, почина и приятелят му – 17-годишният Павел.

В пловдивското село започнаха бунтове, а полицията изсели Рашков и фамилията му.

„Никога няма да забравим и никога няма да простим. И се надявам, че в най-скоро време, все още имам огромна надежда, че някои неща ще се оправят”, каза майката на Павел – Райна.

Според близките трета година вече държавата не иска да чуе хората от Катуница, които настояват за по-сурови наказания за убийците на Ангел и Павел.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай