Мъж пострада след експлозия на резервоар за нафта


53-гоишният Милчо Тросков пострада при заваряване на резервоар за битова нафта. Инцидентът стана към 10 ч. тази сутрин на ул. „Синчец“ в Благоевград. Дългогодишният майстор-заварчик започнал да заварява спукан резервоар, в който е имало нафта, но в случая е бил празен. Вследствие на натрупалите се в резервоара пари, при заварката се е поучила експлозия. 53-годишният […]

53-гоишният Милчо Тросков пострада при заваряване на резервоар за битова нафта. Инцидентът стана към 10 ч. тази сутрин на ул. „Синчец“ в Благоевград.

Дългогодишният майстор-заварчик започнал да заварява спукан резервоар, в който е имало нафта, но в случая е бил празен. Вследствие на натрупалите се в резервоара пари, при заварката се е поучила експлозия.

53-годишният майстор е получил хематом на главата от отхвръкнал инструмент, има травма на носа, вероятно има и засегнато око.

Той е на скенер и най-вероятно ще бъде настанен в отделението по хирургия с комоцио.

На мястото на инцидента пристигна пожарна, която не се наложи да гаси резервоара, тъй като не е възникнал пожар, а само експлозия. Започва оглед от специалистите и служители на Второ РУП-Благоевград.

Първоначалният сигнал, подаден до пожарната е бил за пострадало дете, но при инцидента дете не е пострадало.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай