Мъж пострада на кръстовище, горя автомобил в Руманя – DARIK News


57-годишен старозагорец е бил блъснат от лек автомобил „Фолксваген Кади“. Инцидентът е станал на кръстовището на улиците „Братя Жекови“ и „Д. Стаев“ в Стара Загора, информират от полицията. След инцидента 39-годишният водач незабавно е откарал пострадалия в болницата, където е установено, че има травма на десния глезен и ходило. Тестът с дрегер и на двамата […]

57-годишен старозагорец е бил блъснат от лек автомобил „Фолксваген Кади“. Инцидентът е станал на кръстовището на улиците „Братя Жекови“ и „Д. Стаев“ в Стара Загора, информират от полицията.

След инцидента 39-годишният водач незабавно е откарал пострадалия в болницата, където е установено, че има травма на десния глезен и ходило. Тестът с дрегер и на двамата не е отчел наличие на алкохол в кръвта.

От пресцентъра на полицията информират и за палеж.
В Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от жител на село Руманя за горящ автомобил. Извършен е оглед, при който е установено, че неизвестно лице е запалило паркирания пред дома на потърпевшия лек автомобил „Опел Астра“.

След като се е задействала алармата собственикът на колата успял да загази възникналия пожар и да ограничи щетите. Обгоряла е частично предната лява част, капак и обзорно стъкло.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай