Мъж открадна автомобил, повози се и отиде на стоп на хотел – Dnes.bg


Снимка: архив Impact press group 42-годишен мъж, откраднал лек автомобил, е задържан от полицейски служители, след като заспал в хотелска стая, в която се самонастанил, съобщиха от полицията във Велико Търново. Случката започнала още във вторник в Стражица, когато по обяд мъжът влязъл в незаключен лек автомобил „Сеат Толедо”, с оставени ключове на контактното табло […]

Мъж открадна автомобил, повози се и отиде на стоп на хотел

Снимка: архив Impact press group

42-годишен мъж, откраднал лек автомобил, е задържан от полицейски служители, след като заспал в хотелска стая, в която се самонастанил, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Случката започнала още във вторник в Стражица, когато по обяд мъжът влязъл в незаключен лек автомобил „Сеат Толедо”, с оставени ключове на контактното табло и потеглил в посока Велико Търново.

След подаден сигнал в РУП-Стражица от ползвателя на автомобила, че колата му е открадната, полицейските служители започнали разследване. Още същия ден го открили, изоставен на изхода на града без липси или щети.

По данни на очевидци 42-годишният мъж е слязъл от автомобила и се е качил на авто стоп в друга кола, с която потеглил в посока Велико Търново.

Вчера мъжът е открит заспал в хотелска стая на развлекателен комплекс в с. Арбанаси, където се е самонастанил. В хода на разследването е установено, че мъжът се е промъкнал незабелязано в хотелската част на комплекса и се самонастанил в една от стаите.

Обслужил се от мини бара на стаята и след това заспал на леглото. Събудили го пристигналите на мястото полицейски служители.

Същият е задържан и прегледан от лекар, изготвена е психиатрична експертиза и е настанен за лечение в Дом за психично болни в с. Церова Кория. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Горна Оряховица.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай