Мъж загина в тежка катастрофа на изхода на Русе


Мъж на около 55 години загина тази вечер в тежка катастрофа на изхода на Русе. По непотвърдена информация той е полицай. Пострадали са още двама души, но без опасност за живота. Засега полицията в Русе не дава официална информация по случая, само потвърждава за инцидента, без подробности. Катастрофата е станала около 19.40 ч., малко преди […]

Мъж на около 55 години загина тази вечер в тежка катастрофа на изхода на Русе. По непотвърдена информация той е полицай.

Пострадали са още двама души, но без опасност за живота.

Засега полицията в Русе не дава официална информация по случая, само потвърждава за инцидента, без подробности. Катастрофата е станала около 19.40 ч., малко преди разклона към село Червена вода. Блъснали са се коли „Фолксваген Голф“ и „Рено Меган“, като и двата автомобила са с русенска регистрация.

По неофициална информация немската кола, управлявана от загиналия шофьор, е навлязла в платното на реното и е последвал жесток удар. Най-вероятно движението и на двете коли е било с висока скорост.

На мястото веднага са били изпратени два екипа на „Спешна помощ“. За да извадят шофьора на фолксвагена, се е наложило екип на пожарната да реже автомобила, тъй като мъжът е бил заклещен. Оказало се е, че е загинал при катастрофата.

В реното са пътували семейство, мъж и жена, които са откарани в болницата без опасност за живота.

Районът на инцидента е отцепен от полицията, движението в платното за Разград е пренасочено в платното за насрещно движение. Причините за тежката катастрофа тепърва ще се изясняват.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай