Музиката и почивките са ключът към щастието в офиса


Музиката и почивките са ключът към щастието в офиса, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от счетоводната организация AAT (Association of Accounting Technicians). Анкетата разкрива, че за да се чувстват щастливи в службата, за трудещите се е важно да бъдат уважавани от колегите и останалите да се вслушват […]

Музиката и почивките са ключът към щастието в офиса, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от счетоводната организация AAT (Association of Accounting Technicians).

Анкетата разкрива, че за да се чувстват щастливи в службата, за трудещите се е важно да бъдат уважавани от колегите и останалите да се вслушват в идеите им.

Не по-маловажни фактори за служебно щастие са удобният стол, забавните колеги, гъвкавото работно време и началникът, който знае името на подчинения.

Проучването насочва не само към щастието, но и към негативите на работата в офис.

Оказва се, че един на петима анкетирани никога не е чувал „Благодаря“ от шефа си, над 50 процента от служителите се чувстват недооценени и над една трета не са щастливи в службата.

„Резултатите от настоящото проучване показват, че професионалното щастие зависи от редица други фактори освен парите, които служителите носят у дома“, казва говорител на организацията.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай