„Мтел“ търси дизайнер за нови униформи на служителите си


„Мтел“ започва конкурс за дизайн на униформите на служителите в магазините. Проектът е част за изцяло ново позициониране, като промяната включва не само начина, по който изглеждат служителите в магазините, но също ценностите, които споделят, още по-високо ниво на обслужване и още по-добро качество на продуктите и услугите, съобщават от телекома.  Конкурсът е за дизайнери, […]

Мтел“ започва конкурс за дизайн на униформите на служителите в магазините. Проектът е част за изцяло ново позициониране, като промяната включва не само начина, по който изглеждат служителите в магазините, но също ценностите, които споделят, още по-високо ниво на обслужване и още по-добро качество на продуктите и услугите, съобщават от телекома. 

Конкурсът е за дизайнери, студенти по моден дизайн или любители, които имат опит и/или желание за разработване на подобен проект. Те трябва да проявят креативност и новаторски подход, като изработят дизайн за служителски униформи, които да са модерни и да „отразяват“ идентичността на марката „Мтел“. 

Победителят в надпреварата ще спечели 4000 лв., а заелите второ и трето място – 2000 лв. и 1000 лв. 

Кандидатурите, които ще се събират до 28 юли, ще бъдат оценявани от модни специалисти и представители на „Мтел“. В състава на комисията са: проф. д-р Любомир Стойков, университетски преподавател и журналист; Николай Божилов, дизайнер, носител на наградата „Златна игла“ за най-добър млад дизайнер за 2013 г.; Ванина Ханджийска, моден блогър (styleinspiratrice.com), и Августина Маркова-Тути, стилист в предаването „Модерно“. От страна на „Мтел“ – Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“, Петя Стоянова, директор „Маркетинг комуникации“ и Желязко Желязков, директор „Директни продажби“. 

Кандидатите ще бъдат оценявани както от журито, така и от консултантите в магазините на „Мтел“, които ще носят униформите. 

Крайната оценка на участниците ще включи и вота на феновете на „Мтел“ във „Фейсбук“

Служителите ще могат да се възползват от новите си униформи през есента.  


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай