Мотопедист се размина с охлузни рани при сблъсък с товарен автомобил – 24 часа


19-годишен мотопедист по чудо се спаси след катастрофа в Харманли, съобщиха от областна дирекция на МВР- Хасково. 61-годишен му е отнел предимството и е създал опасната ситуация. След удара младежът е с охлузна рана на коляно на ляв крак и на бедро на десен крак. Прегледан е в харманлийската болница и изписан за домашно лечение. Инцидентът […]

19-годишен мотопедист по чудо се спаси след катастрофа в Харманли, съобщиха от областна дирекция на МВР- Хасково. 61-годишен му е отнел предимството и е създал опасната ситуация.

След удара младежът е с охлузна рана на коляно на ляв крак и на бедро на десен крак. Прегледан е в харманлийската болница и изписан за домашно лечение.

Инцидентът е станал на бул. „България“ в Харманли. 61-годишен мъж от Хасково, шофирал товарен автомобил „Опел“, е причинил катастрофата. Той е извършил неправилна маневра обратен завой и е отнел предимството на мотопед „Априля“.

При друга катастрофа, отново в Харманли, е пострадал 57-годишен велосипедист. Велосипедистът не е осигурил достатъчно разстояние при разминаване с лек автомобил Опел, шофиран от 48-годишен харманлиец.

Навлязъл е в насрещната лента за движение и е ударил страничното огледало на автомобила. След него се удря и в паркиран лек автомобил Фолксваген, след което е паднал на платното. Прегледан в е в Харманли и изписан за домашно лечение, без опасност за живота.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Коментирай