Младеж обърна автомобил край Г. Оряховица, трима са пострадали – DARIK News


Трима пострадаха при пътен инцидент около 23.45 часа снощи на пътя между село Козаревец и Г. Оряховица. 19-годишен водач на лек автомобил „Опел калибра“ се движел с несъобразена с пътните условия скорост, изгубил контрол над колата и се преобърнал край пътното платно. Водачът от с. Янтра е с контузия на главата, разкъсна рана на ляво […]

Трима пострадаха при пътен инцидент около 23.45 часа снощи на пътя между село Козаревец и Г. Оряховица. 19-годишен водач на лек автомобил „Опел калибра“ се движел с несъобразена с пътните условия скорост, изгубил контрол над колата и се преобърнал край пътното платно.

Водачът от с. Янтра е с контузия на главата, разкъсна рана на ляво коляно и контузия на гръдния кош. Возещият се на заданата седалка 18-годишен младеж е с комоцио и охлузвания по гърба и краката. Двете момчета са настанени във великотърновската болница без опастност за живота.

На предната седалка на автомобила се е возил мъж на 56 години от с. Янтра. Той е с комоцио и охлузвания по лицето. След преглед е освободен за домашно лечение.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай