Мисия „Коледа” и странни подаръци във VIP Brother


Време е за мисия „Коледа” във VIP Brother All Stars, в която Big Brother раздава на всички Съквартиранти подаръци. След като отворят кутиите и видят съдържанието им, те трябва да преценят кой ще им се зарадва най-много и именно на него да му го подарят. Ако обаче Съквартирантът го откаже, той ще трябва да бъде […]

Време е за мисия „Коледа” във VIP Brother All Stars, в която Big Brother раздава на всички Съквартиранти подаръци. След като отворят кутиите и видят съдържанието им, те трябва да преценят кой ще им се зарадва най-много и именно на него да му го подарят. Ако обаче Съквартирантът го откаже, той ще трябва да бъде ползван от човека, на който е даден първоначално.

Зарко получи торта и реши да я подари на Деси Слава. В комплект с тортата вървеше и вечеря за двама с отбрани ястия и вино. Джаферович пък получи хартиен плик с дупки за очите. Той трябваше да го подари на най-неприятния за него Съквартирант, като тя трябва да се носи до второ нареждане на Big Brother. Футболистът избра това да бъде Евгени.

Борислав получи мръсните чорапи на Big Brother, носени 4 дни. Той реши, че най-подходящо е да ги даде на Евгени, който трябва да ги носи на врата си, докато Големият Брат не му каже да ги свали.

Деси Слава получи белезници, които реши да даде на Борислав, който пък да ги сподели със Соня. Спортистът обаче отказа да приеме кутията и така тя остана за Деси. Певицата трябваше да си ги сложи, а Big Brother реши тя да изкара коледните празници със Зарко.

Соня получи спортен екип, с помощта на който да изучи до съвършенство танца twerk. С известно неудоволствие тя подари урока си на Ваня Червенкова. Заради голямото си желание да се научи на този танц, не само Ваня, но и Соня облякоха екипите си и с помощта на видео уроци започнаха усилени репетиции по twerk. По-късно те изнесоха представление пред останалите Съквартиранти, които бурно аплодираха танца им.

По-рано в епизода Червенкова и Евгени обсъждаха Соня. Минчев беше категоричен, че журналистката си измисля здравословните проблеми: „Аз не ѝ вярвам! Тази жена е изкусен манипулатор, съвършен до болест!”. Деси и Ваня пък са убедени, че Колтуклиева казва истината: „Трябва да ѝ дадем шанс! Снощи нещо се пречупи в нея”.

През това време Соня и Боби се разхождат в двора на Къщата. „Кой понесе повече обиди, унижения и натиск от мен?”, попита журналистката. Борислав твърдо застана зад гърба ѝ докато Джаферович призна, че вече му е трудно да я слуша.

Деси сподели с Евгени, че не вярва, че връзката ѝ със Зарко има шанс. „Има още чувства в мен, но аз съм много ядосана”, призна певицата. В края на връзката им Деси Слава си е дала сметка, че спортистът има нужда от връзка с друг тип жена – по-семеен тип, по-домошар, „жена, която да му е като домашна котка”.

По време на лайфа в понеделник Соня сподели за тежкия си здравословен проблем, но веднага след това съжали, защото така вероятно е притеснила родителите си.

Деси постави под съмнение думите ѝ и не одобри липсата ѝ на действие, след като е научила тази новина. Евгени категорично изрази недоверието си, че ѝ е поставена диагноза „рак на щитовидната жлеза”.

„Недей да ми играеш Многострадална Геновева. Човек, който има такива проблеми, не влиза в такова шоу да се излага”, категоричен е ПР-ът.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай