Мика Стоичкова напусна „Денсинг старс“


Още по темата „Фейсбук“ фенове избират „Танцът на седмицата“ в „Денсинг старс“Преди 2 дни Албена Денкова изпързаля конкуренцията в „Денсинг старс“Преди 2 дни Мика Стоичкова и партньорът й Тодор напуснаха танцувалното шоу „Денсинг старс“ по Нова ТВ тази вечер.  Те не успяха да се преборят за зрителските симпатии в оспорвана битка на елиминациите с двойката […]

Още по темата

  • „Фейсбук“ фенове избират „Танцът на седмицата“ в „Денсинг старс“
    Преди 2 дни

  • Албена Денкова изпързаля конкуренцията в „Денсинг старс“
    Преди 2 дни

Мика Стоичкова и партньорът й Тодор напуснаха танцувалното шоу „Денсинг старс“ по Нова ТВ тази вечер.  Те не успяха да се преборят за зрителските симпатии в оспорвана битка на елиминациите с двойката Нели и Наско.

Дъщерята на легендата на българския футбол Христо Стоичков сподели, че е щастлива от всичко, което й се е случило на сцената на шоуто. Тя призна, че не е можела да танцува и е „започнала от нулата“, но е доволна, че е видяла градация в представянето си в „Денсинг старс“.

Четири двойки се озоваха на елиминации в началото на вечерта: Сани Жекова и Симеон, Албена Михова и Петьо, Мика Стоичкова и Тодор и Нели Атанасова и Наско. Сани Жекова и Албена Михова се спасиха първи и така оспорваната битка бе между Мика и Нели.

Първи за оставане танцуваха Мика и Тодор, които изпълниха валс. Той обаче не успя да спечели журито, което е им спести критиките. „Нямаше плавност в изпълнението“, коментира Галена Великова, „На мен ми хареса, че си си взела поука и на елиминациите показа това, което искаше да покажеш“, сподели Христо Мутафчиев, който единствен не каза лоша дума за изпълнението им.

Нели и Наско пък показаха изцяло нов танц – джаз, който изпълниха перфектно и обраха суперлативите на журито. Журито не остана безразлично към амбициозната бивша гимнастичка и похвалите не закъсняха. „Когато някой е измислил думата „грация“ е имал предвид тебе“, каза Христо Мутафчиев.

След като грабнаха сърцата и на зрителите, те продължават участието си в „Денсинг старс“, където следващата седмица предстои холивудска вечер.

По-рано вечерта феновете видяха отново и гангстерския хип-хоп на Михаела и Светльо, който стана Танц на седмицата в предното издание на шоуто. Двамата разкриха, че новият им танц ще е „Боливуд“ стил.

Освен напрежение и танцови дуели, на сцената на Dancing Stars имаше и много весели изненади. „Rockabilly звезда“-та на Акага предизвика истински фурор сред публиката, а танцувалната част бе поверена на страхотните суинг танцьори от Линдихоп, които разтърсиха с хореографията си цялата зала.

Носителите на титли от европейски и световни шампионати по танци Василена Шопова и Виктор Алексов, смаяха всички с индийското си изпълнение.

Източник: Нова ТВ

Зрителите имаха честта да се насладят и на феноменалните танци на Ендрия Бър, а Калин Сърменов праилно отбеляза, че хип-хопът на световната звезда може да се мери само с този на Михаела и Светльо. Групата, която разби всички класации, ТЕАБО пък донесе истинска наслада за очите и ушите на всички в публиката.

Видеа от шоуто можете да гледате в канала на „Денсинг старс“ във Vbox7.bg или в NovaPlay.bg


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай