Мерил Стрийп ще става рапър


Легендарната актриса Мерил Стрийп е решила да изпробва музикалните си умения и без притеснения влиза в ролята на рапър. Разбира се, актьорската професия на звездата е в основата на новото ѝ поприще, тъй като рап изпълнението ѝ ще бъде част от предстоящия филм с нейно участие, а именно Into The Woods. В комедията Мерил играе […]

Легендарната актриса Мерил Стрийп е решила да изпробва музикалните си умения и без притеснения влиза в ролята на рапър.

Разбира се, актьорската професия на звездата е в основата на новото ѝ поприще, тъй като рап изпълнението ѝ ще бъде част от предстоящия филм с нейно участие, а именно Into The Woods.

В комедията Мерил играе вещица, която преподава уроци на различни приказни герои като Червената шапчица, Пепеляшка и Рапунцел.

Британският актьор Джеймс Кордън, който също ще бъде част от продукцията, споделя, че за да се подготви най-добре за ролята си, Мерил се е впуснала в ново музикално предизвикателство.

„Тя е по-малко Еминем, повече 50 Сент. Хората ще бъдат удивени от таланта ѝ“, коментира Кордън пред британския в. „Сън„.

„Нищо чудно актрисата да е получила някой и друг урок направо от 50 Сент, с когото по-рано тази година бяха забелязани на баскетболен мач“, коментира изданието.

Очаква се Into The Wood да излезе в кината в коледната нощ на 2014 г.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай