Маски на Доналд Тръмп – хит в Мексико за Хелоуин (видео)


Поръчките продължават да валят в мексиканска фабрика, а компанията собственик продължава да регистрира убийствени продажби с наближаването на Хелоуин. Причина за това са силно търсените латексови маски на спорния кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп. Маската е гарнирана с интересно снопче, приличащо на слама, което имитира прословутата коса на Тръмп. Маската регистрира рекордни продажби […]

Поръчките продължават да валят в мексиканска фабрика, а компанията собственик продължава да регистрира убийствени продажби с наближаването на Хелоуин.

Причина за това са силно търсените латексови маски на спорния кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп. Маската е гарнирана с интересно снопче, приличащо на слама, което имитира прословутата коса на Тръмп.

Маската регистрира рекордни продажби и се очаква да бъде разпространена в навсякъде в Мексико, както и в над 100 магазина по целия свят. Причина за популярността на уродливата маска е изказването на Тръмп за мексиканците, които определи като „изнасилвачи“ и отговорни за „разпространението на наркотиците и престъпността“ в САЩ.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай