Мария, убила насилника си: Приятелите ми обърнаха гръб


Историята на Мария – момичето, което преди малко повече от месец беше брутално изнасилено от 62-годишния рецидивист Богдан Динев, известен като Боньо Фаса, имаше неочакван край. Тя уби насилника си. За първи път, дни след като е освободена от ареста, Мария разказва пред NOVA болезнено откровената си изповед – с детайли от фаталната вечер и […]

Историята на Мария – момичето, което преди малко повече от месец беше брутално изнасилено от 62-годишния рецидивист Богдан Динев, известен като Боньо Фаса, имаше неочакван край. Тя уби насилника си.

За първи път, дни след като е освободена от ареста, Мария разказва пред NOVA болезнено откровената си изповед – с детайли от фаталната вечер и сексуалния акт, както и за ножа в ръцете ѝ.

„Мислех си, че може да ми посегне зверски. Чувала съм, че е вадил с клещи зъби.

Може да ми сложи нещо в питието, да ме приспи. Може да си тръгна с отрязан крак.

Не трябваше с ножа, но как да се измъкна. Ако беше останал жив, щеше да ми направи нещо после, убедена съм. Щяха да ме проследят и да ми направят нещо“, казва Мария.

По-леко обвинение за Мария, убила насилника си

Момичето, убило насилника си в Стара Загора, било в депресия

„От моето училище пожелаха да не се връщам там, не аз. Едни те гледат с едно око, други – с друго. Едни ме подкрепят, други не. Никой не е на моето място. Може би е по-добре така“, казва момичето.

След инцидента Мария губи част от приятелите си. 

Разбира от социалните мрежи, че момиче, с което се познава от доста години, вече не иска да общува с нея.

Причината – след случката момичето не иска да се забърква повече с Мария.

„Родителите са тези, които винаги ще застанат зад теб и ще те подкрепят. Приятели много, но накрая стават приятели“, заключава момичето и допълва:

Всичко, което идва в живота ми и си отива, гледам да го приемам с положителна страна. Трябвало е сега да се сблъскам с този тежък момент.

Целия разказ на 18-годишната Мария гледайте в предаването „Ничия земя“.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай