Манолев бил като автомобил-мечта срещу Италия – Sportline.bg


Италианско електронно издание сравни Станислав Манолев с автомобил-мечта и го оцени със „седмица“ за изявите му в световната квалификация на България с „адзурите“, завършила 2:2 в София. „Футболистът на ПСВ Айндховен приличаше на автомобил с пълен до горе резервоар преди да потегли на път, пише в „рецензията“ на Controcampo, която придружава най-високата оценка за българина. […]

Италианско електронно издание сравни Станислав Манолев с автомобил-мечта и го оцени със „седмица“ за изявите му в световната квалификация на България с „адзурите“, завършила 2:2 в София. „Футболистът на ПСВ Айндховен приличаше на автомобил с пълен до горе резервоар преди да потегли на път, пише в „рецензията“ на Controcampo, която придружава най-високата оценка за българина. – Като имаме предвид какви са цените на бензина в Италия и като видим колко километра пробяга в мача безкрайно полезният Манолев, не може да не признаем ценността на качествата му. Освен това, точно той откри резултата в мача със страхотен шут от далечно разстояние. И на всичкото отгоре беше постоянна заплаха за италианската врата до последния съдийски сигнал“.

Освен Манолев, още само двама от всичките футболисти на терена в София получиха най-висока оценка 7. Заслужиха я италианци – вратарят Джиджи Буфон и голмайсторът Освалдо.

Според сайта Goal.com най-добри за България са били Станислав Манолев и Георги Миланов, които получават по 3 звезди и половина от възможни 5. За футболиста на ПСВ от Goal.com пишат, че напълно е обезвредил „скуадра адзура“ отдясно и е бил най-деен в атаките на отбора, заради което голът му е бил напълно заслужен. Освен това се отбелязва, че е влизал без страх в единоборства с физическия здравия Огбона. За Георги Миланов пък признават, че се е справил отлично с Кристиан Маджо и е вкарал много класен гол за крайното 2:2. Повечето български национали са оценени с 3 звезди, а по 2 и половина са получили Иван Иванов, Николай Бодуров и Емил Гъргоров.

За играч на мача е избран реализиралият два гола за Италия Пабло Освалдо, който е заслужил 4 звезди. Издънка на мача пък е Маджо с 2 звезди, колкото има и Леонардо Бонучи.


автомобил – Google News

Коментирай