Лек автомобил помете моторист – Труд


Двама мотористи са били ранени при катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Първият инцидент е станал вчера около 7:00 часа на кръстовище на пътя Пловдив – Карлово с отбивката за село Сушица. Лек автомобил „Фиат“, шофиран от Т.П. на 33 години от Карлово, при ляв завой отнел предимството и […]

Двама мотористи са били ранени при катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Първият инцидент е станал вчера около 7:00 часа на кръстовище на пътя Пловдив – Карлово с отбивката за село Сушица. Лек автомобил „Фиат“, шофиран от Т.П. на 33 години от Карлово, при ляв завой отнел предимството и се блъснал челно в мотоциклет „Хонда“. Водачът на мотора – 27-годишен мъж от село Тъжа, е настанен в болница в Пловдив без опасност за живота.

Междувременно днес около 2:00 часа в РУП – Първомай е бил получен сигнал, че в лечебно заведение в града е приет без опасност за живота Т.Т. на 19 години от село Градина. В хода на разследването станало ясно, че малко преди това в споменатото село младежът бил паднал от мотоциклет „Симсон“, който управлявал с несъобразена скорост и след употреба на алкохол – 1,69 промила.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай