Легендарният Майк Тайсън влиза във VIP Brother 2016


VIP Brother твърдо спазва обещанието, което даде в началото на 10-ия юбилеен сезон на шоуто, а именно постоянно да изненадва и зрителите, и участниците. Най-голямата изненада обаче бе разкрита тази вечер – легендарният Майк Тайсън ще се присъедини към юбилейното издание на VIP Brother, за да „накаутира” с невероятно си присъствие Съквартирантите. Иначе Лили, Миглена, […]

VIP Brother твърдо спазва обещанието, което даде в началото на 10-ия юбилеен сезон на шоуто, а именно постоянно да изненадва и зрителите, и участниците. Най-голямата изненада обаче бе разкрита тази вечер – легендарният Майк Тайсън ще се присъедини към юбилейното издание на VIP Brother, за да „накаутира” с невероятно си присъствие Съквартирантите.

Иначе Лили, Миглена, Торнев и Жана са номинираните за изгонване Съквартиранти тази седмица, а зрителите ще имат възможност да решат изхода от номинациите, като гласуват за фаворита си сред застрашените в официалната Facebook страница на предаването до петък.

Тази вечер видяхме как протече първата нощ на Емануела в Къщата. Певицата успя да стане тема номер едно сред Съквартирантите, но не всички коментари за нея бяха положителни.

Някои от звездите откровено я обвиниха в меркантилност и фриволно поведение. Това, което истински ги изненада обаче беше близостта с Борислав и страстните целувки между двамата. До този момент никой не се съмнява в отношенията между Емануела и Боби, а дали тази тенденция ще се запази или всички ще се озоват в лудницата на Big Brother, предстои да разберем.

По време на първите елиминации в Къщата, Алек стана първият изгонен от зрителите Съквартирант. Тази вечер видяхме реакцията на Жана, а мъката на певицата се превърна в поредния повод за скандал с Глория. Двете си размениха изключително обидни квалификации, а по-късно и по една номинационна точка.

Няма човек на планетата, който да не знае кой е Железният Майк. Емблематичният боксьор има шеметна кариера – едва на 20-годишна възраст става най-младият сертовен шампион по бокс в тежка категория, а огромните му спортни успехи са безброй.

Боксът далеч не е единственото поприще, в което звездата Майк Тайсън грее. След като официално приключва активната си спортна кариера през 2005, Тайсън завладява киното във всичките му жанрове – от касовия хит “Последният ергенски запой” през документалната поредица за живота му „Да бъдеш Майк Тайсън” до  анимацията на Warner Brothers “Мистериите на Майк Тайсън”.

Голямата любов на Тайсън са изявите пред публика на живо, затова той жъне огромен успех и в театъра с моноспектакъла си „Майк Тайсън: неоспоримата истина”. През последните няколко години боксьорът с неоспорими актьорски заложби има постоянни представления в MGM Grand Hollywood Theater, а през 2012 шоуто му  прави своя дебют и на Бродуей.

Освен за да вземе участие в специалния, юбилеен сезон на VIP Brother, Тайсън пристига в България и по покана на енергийната напитка Black Energy, на която е рекламно лице. А дали легендата ще успее да зарази Съквартирантите с неподправената си енергия и ще успее ли да се впише в живота в Къщата, зрителите на NOVA ще разберат съвсем скоро.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай