Лариса Рикелме арестувана за секс в автомобил – Труд


Лариса Рикелме, момичето на Мондиал 2010, и приятелят й Джонатан Фабро, халф на „Серо Портеньо“ бяха арестувани заради секс в автомобил, съобщи италианският сайт „Калчомеркато“. Според информацията двамата влюбени не са устояли на порива на страстта и са се отдали на сексуални ласки в кола, паркирана встрани от оживена магистрала в Асунсион. Те били видени […]

Лариса Рикелме, момичето на Мондиал 2010, и приятелят й Джонатан Фабро, халф на „Серо Портеньо“ бяха арестувани заради секс в автомобил, съобщи италианският сайт „Калчомеркато“.

Според информацията двамата влюбени не са устояли на порива на страстта и са се отдали на сексуални ласки в кола, паркирана встрани от оживена магистрала в Асунсион.

Те били видени от пътниците в преминаващите коли и някои от тях се оплакали в полицията. Двамата любовници били арестувани, тъй като сексът на публични места е забранен в Парагвай.

Най-красивата фенка на националния отбор на Парагвай Лариса Рикелм стана популярна с подкрепата си към тима по време на Мондиал 2010. След това тя направи еротични фотосесии за редица мъжки списания.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай