Къци позлатен, а Неве обградена от моряци в „Като две капки вода“


Утре вечер предстои поредната доза забавление в „Като две капки вода“ по Нова ТВ. След дългата почивка, предаването се завръща с нов епизод, а очакванията към всички участници са, че са направили страхотно своите преобразявания, защото имаха доста повече време да ги подготвят. За да бъде още по-внушителен в изпълнението си, Къци ще излезе на […]

Утре вечер предстои поредната доза забавление в „Като две капки вода“ по Нова ТВ.

След дългата почивка, предаването се завръща с нов епизод, а очакванията към всички участници са, че са направили страхотно своите преобразявания, защото имаха доста повече време да ги подготвят.

За да бъде още по-внушителен в изпълнението си, Къци ще излезе на сцената изцяло позлатен.

Той ще изпълни хит на The Cranberries, с който ще се бори за своята трета победа в предаването.

Актрисата Неве ще влезе в ролята на Шер, а за да пресъздаде образа на темпераментната певица, на сцената тя ще бъде заобиколена от моряци. Специалният гост в утрешния лайв на „Като две капки вода“ ще влезе в ролята на Джордж Майкъл.

Кой български изпълнител, доказал себе си и като невероятен артист и безпристрастно жури, ще трябва да се преобрази в британската поп легенда и коя негова песен ще изпълни, ще разберем утре вечер точно в 20:00 ч.

Останалите преобразявания, които зрителите ще видят в голямото завръщане на „Като две капки вода” утре са: Стефания като Kiss, Нети като Монсерат Кабайе, Деян като Ейми Уайнхаус, Мая като Лиса Стансфийлд, Павел като Том Джоунс и Иво – Бруно Марс.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай