Късметлия от София получи лек автомобил от „Втори ТОТО шанс” – DARIK News


Лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен в играта „Втори ТОТО шанс“ на Български спортен тотализатор, от днес ще управлява Давидко Давидков от София. Ключът на голямата награда беше връчен на късметлията от Валентина Вутова, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – София. Тържественото събитие беше петото за 2013 година. Давидко Давидков спечели […]

Лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен в играта „Втори ТОТО шанс“ на Български спортен тотализатор, от днес ще управлява Давидко Давидков от София. Ключът на голямата награда беше връчен на късметлията от Валентина Вутова, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – София.

Тържественото събитие беше петото за 2013 година.

Давидко Давидков спечели голямата награда във „Втори ТОТО шанс“ във втория тираж на СПОРТ ТОТО, проведен на 6 януари 2013 г. Фишът, с който той е участвал в играта 6/49, е с две комбинации и три позиции за Тото Джокер, на стойност 1.50 лева.

„От началото на играта „Втори ТОТО шанс“ през август 2002 г. са спечелени общо 547 леки автомобила. За Районна дирекция – София това е 162-ят автомобил, а само за град София – 138-ят“, коментира Валентина Вутова.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай